Otac za nju više ne želi čuti, a ona je izrasla u ljepoticu poput majke

Piše: L. K. P.

Holivudska glumica Katie Holmes i njena kći Suri Cruise, koju je dobila s Tomom Cruiseom, snimljene su na aerodromu u Los Angelesu u ležernim izdanjima, a jedno je pritom bilo nemoguće ne primijetiti.

17-godišnja Suri nije se odvajala od 44-godišnje Katie, a svi su primijetili koliko joj neodoljivo sliči, ali i koliko je narasla. Čini se da je Suri naslijedila vitku građu i visinu svoje mame, kao i tamnu kosu i slične crte lica, dok je od slavnog oca malo toga pokupila.

Tom i Katie bili su jedan od omiljenih i najpopularnijih holivudskih bračnih parova, no nakon pet godina braka objavili su vijest da razvode i bio je to jedan od najvećih prekida u svijetu slavnih. Njihova kćerka Suri imala je tada samo pet godina, a Tom je godinu dana nakon razvoda prekinuo svaki kontakt s njom. Nedavno je objavljena vijest da se Suri počela prijavljivati ​​na fakultete uz pomoć svoje majke, ali da joj slavni otac neće u tome pomoći jer ne želi biti dio njenog života. Katie je nakon razvoda dobila starateljstvo nad Suri, a prema dokumentima, Tom joj je pristao plaćati 400 hiljada dolara godišnje sve dok Suri ne napuni 18 godina, a bitka za starateljstvo i cijeli razvod nisu protekli u nimalo lijepom tonu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by #jennyluvsmi (@katieholmesmagazines)

Tom je 2012. godine izjavio da je duboko ožalošćen što je njegova žena podnijela zahtjev za rastavu i otkrio da je ona inicirala razlaz, čime je dramatično okončana jedna od najistaknutijih holivudskih romansa.

-Ovo je lična i privatna stvar za Katie i njenu porodicu. Njena primarna briga ostaje, kao što je uvijek bila, najbolji interes njene kćerke, rekao je tada Katein odvjetnik Jonathan Wolfe u izjavi za People.

Tomov glasnogovornik, koji je u to vrijeme bio na Islandu i snimio svoj znanstveno-fantastični film “Oblivion”, rekao je kako je Kate podnijela zahtjev za razvod i da je Tom duboko ožalošćen i koncentriran na svoje troje djece.

Katie je zahjtev za razvodom podnijela u New Yorku, a kao glavni razlog navela je nepomirljive razlike.

Pročitajte još