Melkior Bašić pokazao kako izgleda kad on kuha kod kuće

Piše: L. K. P.

Melkior Bašić,  zagrebački kuhar koji je osvojio simpatije brojnih gledalaca kroz show ‘MasterChef’ koji se emitirao na Novoj BH. Raste i njegova popularnost na društvenim mrežama, gdje je tu i tamo voli pokazati kakve zanimljivosti iz svog, uglavnom poslovnog dijela života.

Sada je napravio izuzetak i iznenadio pratitelje. U zadnje vrijeme njegova supruga Andrea je glavna u kuhinji, a sada je pokazao kako izgleda kad on preuzme kuhaču.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melkior Bašić (@melkior.basic)

– Kako izgleda ručak kad šef sprema doma, rekao je na početku videa i u njemu snimio sve što je tog dana skuhao.

– Ponekad i ja moram kuhati doma, opisao je tu snimku koja je naravno izazvala razne reakcije. Od toga da ga pitaju ‘kakvim nožem je radio’, zafrkancije da mu je supruga ‘sve skuhala, a on se samo naslikava’, molbe za recept. Autorica jedne od najprodavanije domaće kuharice poslijednjih godina, Suzy Josipović poručila mu je: ‘I anđeli bi jeli’.

– Kada treba nešto skuhati, otvorim frižider, a ako je i gotovo prazan, uspijem nešto skuhati. Andreji nije jasno kako to uspijevam, ali je zadovoljna. No ona je glavna kuharica. Najsretniji sam kad mi nešto pripremi. Vjerujte, kuhari ne prigovaraju. Čak i razumiju kad ne dobiju najbolju hranu, ispričao je slavni šef svojevremeno u jednom intervjuu.

Pročitajte još