Danijela Dvornik pozirala u bikiniju na Maldivima: Pokazala veliku tetovažu na bedru

Piše: Selma Bošković

Danijela Dvornik, majka jedne od najpopularnijih influenserica u Hrvatskoj, Elle Dvornik i sama je okupila veliki broj pratitelja na Instagramu.

Sa svojih nešto više od 100 hiljada pratitelja Danijela rado dijeli prizore iz svakodnevnog života. Ovaj put, Danijela se pohvalila fotografijama sa Maldiva. Mnogima je za oko zapao jedan detalj, a to je velika tetovaža na bedru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

-Ajmo biti iskreni, kuća je kuća, ali svijet je pun ljepota koje treba istražiti, ako svijetom hodaš s pozitivnom energijom i otvorenog srca , svijet postaje lopta šarena. Shvatiš koliko nas ima različitih i prihvatiš tu različitost bez predrasuda. Nije naša zemlja najljepša , niti najbolja ali je moja i tu sam doma. Postoji toliko lijepih mjesta na svijetu da je bespredmetno to uspoređivati . Maldivi su raj i prekrasni su , domaćini dragi , nasmijani i uljudni . Drago mi je da sam tu i da sam ovu divotu vidjela . I taman će biti 7 dana jer vise bi bilo “to much” za nekoga ko voli moving, napisala je u opisu fotografije.

Pročitajte još