Jedan suprug joj je poginuo, a drugi je varao: Evo kako danas izgleda nekadašnja Miss Jugoslavije

Piše: Selma Bošković

Foto: Instagram @sasso.ana63

Ana Saso je važila za jednu od najljepših žena na našim prostorima što je osvajanjem titule Miss Jugoslavije 1982. godine i potvrdila. Iako je to bilo prije više od tri decenije, Ana se i danas može pohvaliti zavidnom figurom. Naime, ona gotovo svakodnevno na svom Instagram profilu objavljuje fotografije, a one na kojima je u kupaćem kostimu dokaz su da Ana i danas redovno vježba.

– S velikim zadovoljstvom kažem da sam nako 40-e napokon postala zadovoljna sobom. Nakon svih uspona i padova, pozitivnih i negativnih iskustava sam evoluirala u svakom smislu – rekla je Ana prije nekoliko godina za magazin “Gloria”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Sasso (@sasso.ana63)

No, laskava titula najljepše u Jugoslaviji nije jedino što je obilježilo Anin život. Naime, ona je poznata i po prilično burnom ljubavnom životu. Tako je prvo bila u braku s vlasnikom desetak najboljih kafića i klubova u Dalmaciji, Nenadom Bareom Teklićem, koji je 2014. godine poginuo u saobraćajnoj nezgodi. Nakon toga je bila u braku s pravnikom Igorom Franceskijem koji je bio poznat po svojim preljubama. No, danas je, ako je suditi po napisima hrvatskih medija, Ana našla svoju mirnu luku i to sa doktorom Hrvojem Tomaševićem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Sasso (@sasso.ana63)

Pročitajte još