Sjećate li se Tene iz “Survivora”: Evo čime se danas bavi i kakvu titulu je osvojila

Piše: L. K. P.

Učesnica prošlogodišnjeg  ‘Survivora’  Tena Tomljanović (24) učestvovala je na izboru za Miss Beauty Zagreba i Zagrebačke županije.

Iako Tena nije proglašena najljepšom, pripala joj je lenta za Miss medija. To svakako nije iznenađenje jer Tenu poznajemo još od prošle godine kada smo je pratili pred malim ekranima kako se borila u timu plavih za pobjedu u ‘Survivoru’ pa je zato stekla određeni publicitet nakon završene emisije.

Studentici arhitekture ovo nije prvi put da se takmiči na Izboru za Miss. Naime, Tena se također takmičila za najljepšu još 2019. godine kada je učestvovala na izboru za Kraljicu Hrvatske gdje je također odnijela laskavu titulu Kraljice medija te pokazala svoj potencijal za društvene mreže.

Podsjetimo, Zagrepčanka je ispala iz showa ‘Survivor’ u kojem je opstala gotovo do samog kraja, a poslije ispadanja je otkrila je li očekivala da će tako daleko dogurati i je li se nadala pobjedi.

– Očekivala sam i da ću pobijediti, a samim time i da ću dogurati daleko. Ovo iskustvo ću pamtiti kao jedinstveno i inspirativno za nove ideje i kreacije – rekla je pa dodala kako je uživala u svakom trenutku boravka u ‘Survivoru’  te da bi rado ponovno proživjela sva ta iskustva.

Također, gledateoci showa primijetili su i da je tada sa Splićaninom Rokom Simićem razvila prisan odnos o čemu su se raspisali i na društvenim mrežama.

– Kada sam vidjela naše zajedničke snimke na društvenim mrežama, to mi je izmamilo osmijeh na lice. Roko i ja smo u ‘Survivoru’ imali dobar prijateljski odnos te smo jedno drugome bili velika podrška – zaključila je Tena.

Pročitajte još