Senidah otvoreno o smrti majke: Mislila sam da neću preživjeti kada ona umre

Piše: Selma Bošković

Popularna pjevačica Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah bila je gošća nove epizode emisije “PopTok” sa Perom Jovovićem. Osim muzike, stvaralaštva i predstojećeg koncerta sa Lepom Brenom, ona je pričala i o intimnim trenucima svog života.

Foto: Instagram @senida_h

Pomenula je jednu ženu za koju kaže da joj je vječni uzor – svoju majku, piše Nova.rs.

– Za drugo ne znam, cijeli život sam gledala jednu ženu koja je radila sve sama, moja mama. Možda imam i zbog toga problem u privatnom životu. Ja sam ja. Sve znam sama, čak i ono što ne treba ili ne moram. To zna da bude problem nekim muškarcima, ali i nekim ženama, ja sam u stvari muškarac – rekla je Senidah u novoj epizodi emisije.
Posljednja dva albuma koje je objavila, „Bez tebe“ i „Za tebe“, rekla je, posvećeni su njenoj majci.

– Iskreno pričam, „Bez tebe“ je prvi album bez mame. Bila je jedna pjesma na albumu, podsjećala me je na nju. Kada sam radila u studiju odmah su počele suze, odmah sam znala da ću je tako nazvati, i album sam joj posvetila. Drugi album „Za tebe“, može biti i za moju dušu, ali je posvećen njoj. Jer, ona je uvek govorila, daj mi nešto življe, daj mi nešto veselije, a na drugom momentu imam puno takvih življih pjesama, može da se nađe. Voljela je pozitivniju muziku – ispričala je Senidah.
Na pitanje da li je majka imala veliki uticaj na nju, odgovorila je potvrdno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Senidah (@senida_h)

– Od njene smrti je prošlo deset godina. Nije lako. Ni danas nije lako. Tada misliš da nećeš preživjeti, ako se njoj nešto desi, idem i ja za njom, ali ono, tu si, ideš dan za danom. Kao lakše je, ali sjetiš se uspomena i pitaš se – gdje je ta osoba? Gdje je ta osoba i zašto je nema? Nije lako, pogotovo kada imaš teže dane. Baš je teško, ali ne smiješ da se prepustiš tim momentima – rekla je Senidah u „PopTok-u“.
– Puno toga mi je ostalo od mame. Ona je stalno meni govorila da sam ja posebna. Da sam savršena. Neka rođaka onda kaže – niko nije savršen. Moja mama kaže – Moja Senidah jeste. Ja sam njoj bila super. Znala je da mi kaže da sam se popravila, i onda ja znam da sam se ugojila. Bila mi je prijateljica, mogle smo da se smejemo i sve, ali čim me pogleda, nisam smela da pisnem. Čak ni u 27. godini, nisam smela da pisnem, to je bilo pre nego je preminula – ispričala je Senidah.

Pročitajte još