Sjećate li se prve djevojke Ronalda: Nije bila ni nalik Georgini i Irini, ali mu je pomutila razum

Piše: Azra

Portugalski fudbaler s trenutnom adresom u Saudijskoj Arabiji Cristiano Ronaldo godinama je u vanbračnoj zajednici s Georginom Rodrigez, s kojom ima veliku i sretnu porodicu.

Foto: Instagram @cristiano , Twitter Printscreen

Par još uvek nije izgovorio sudbonosno “da”, iako sportista kaže da je moguće da će se to dogoditi u budućnosti, ali to ne smeta njihovom idiličnom životu.

Ronaldov ljubavni život godinama intrigira njegove navijače, a poznato je da je prije nego što je upoznao Georginu Rodrigez bio u vezi s ruskom manekenkom Irinom Shayk.

Oni su čak pet godina proveli zajedno prije nego što su se definitivno razišli, a Portugalac je povezivan s još mnogo poznatih djevojaka, poput Kim Kardashian i Paris Hilton.

Međutim, prva Ronaldova devojka, makar otkako nam je poznat, nije svjetska zvijezda.

U pitanju je Brazilka Jordana Jardel, sestra fudbalerovog tadašnjeg saigrača u lisabonskom Sportingu Marija Jardela.
Ona je bila prva s kojom je Ronaldo zvanično bio u vezi otkako je postao profesionalni fudbaler, sada već davne 2003. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jordana Jardel (@jordanajardel)

O njihovoj vezi ne zna se mnogo, a najvjerovatnije su se rastali ubrzo nakon što je počelo da se piše o njihovoj vezi, pa danas postoji malo Jordaninih i Cristianovih fotografija.
Danas je Jordana manekenka, a još uvijek živi u Lisabonu. Veoma je aktivna na Instagramu, gdje je prati 14,9 miliona ljudi.

 

Izvor: glossy.espreso.rs 

(S.B.)

Pročitajte još