Kim Kardashian na Met Gali kao u Playboyu: Biserima je skrivala bradavice prije nego se izoperisala

Piše: Azra

Foto: Instagram @kimkardashian

Biseri su fanove podsjetili na fotografije iz Playboya nastale 2007. godine, na kojima su samo oni pokrivali starletine bradavice.

-Ide ti sjajno dušo, rečenica je koja je ušla u antologiju, a svaki pravi fan Kardashianki i usred noći znao bi kad je izgovorena.

 

Upravo te prave fanove sinoćnje je izdanje slavne starlete i poduzetnice Kim Kardashian na Met Gali podsjetilo na snimanje Playboya, na kojem joj je mama Kris izgovorila gore spomenutu rečenicu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by THE FASHION CULT (@thefashcult)

Kim je na crvenom tepihu nosila haljinu ukrašenu nebrojenim biserima s potpisom Schiaparellija, a upravo su biseri fanove podsjetili na fotografije iz Playboya nastale 2007. godine, na kojima su samo oni pokrivali starletine bradavice.

Foto: YouTube / Printscreen

Snimanje za Playboy prikazano je u prvoj sezoni obiteljskog showa The Kardashians, a najveća razlika u tadašnjem i današnjem ‘outfitu’ jest činjenica da tada ispod bisera nije nosila ništa.

-‘Recite mi da nisam jedini kojeg je ovo izdanje podsjetilo na snimanje za Playboy’, ‘Kim je doista rekreirala svoj look za snimanje Playboya’ i ‘Izgleda kao Playboy, samo u couture izdanju’, samo su neki od komentara fanova.

 

 

Izvor: story.hr

(S.B.)

Pročitajte još