Cher prekinula s 40 godina mlađim dečkom: Opet slobodna

Piše: L. K. P.

Legendarna američka pjevačica Cher i Alexander ‘AE‘ Edwards prekinuli su nakon nešto više od šest mjeseci veze. Izvor blizak paru potvrdio je da su njih dvoje prekinuli prije nekoliko sedmica, ali je razlaz bio prijateljski. Cher i Edwards upoznali su se na Sedmici mode u Parizu prošlog septembra.

Iako tada nisu fotografirani zajedno, Cher je za fotografije pozirala s Edwardsovim prijateljem, reperom Tygom. Početkom novembra su Cher i Edwards zajedno snimljeni u Los Angelesu kako se drže za ruke. Kasnije tog mjeseca, pjevačica je priznala vezu i komentirala da zna kako sve “izgleda čudno na papiru” zbog 40 godina razlike među njima, ali i dodala kako “ljubav ne poznaje matematiku”.

Alexander Edwards muzičkii je direktor u Universal Music Groupu, jednoj od tri glavne diskografske kuće u industriji. Osim toga, kao muzički je producent i umjetnik radio u nezavisnoj izdavačkoj kući Last Kings Records repera Tyge s kojim je blizak prijatelj te ih se često može vidjeti zajedno u Los Angelesu.

Nakon što je početkom godine Edwards kupio Cher masivni dijamantni prsten počele su kružiti glasine o zarukama. Ipak, pjevačica novi dijamant nije nosila na prstenjaku, a izvor blizak paru je u februaru ove godine za magazin People otkrio kako par ne razmišlja o braku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Just Jared (@justjared)

– Ekskluzivni su i ozbiljni. Cher se sviđa što je on mlad, to joj je uzbudljivo, otkrio je prijatelj para tada.

Cher iza sebe ima dva braka, s pokojnim gmuzičarima Sunnyjem Bonom te Greggom Allmanom. Pjevačica je sa Sunnyjem dobila sina Chaza, a s Greggom sina Elijaha Bluea.

Edwards s bivšom djevojkom Amber Rose ima četverogodišnjeg sina. Par se razišao nakon višestrukih optužbi za nevjeru, odnosno Amber je producenta optužila da je imao afere s 12 različitih ljudi, a on je kasnije na društvenim mrežama priznao da je varao. Cherini fanovi na društvenim su mrežama pokazali zabrinutost, međutim Cher je to zanemarila rekavši: “Zaljubljena sam, nisam zaslijepljena.”

U martu je Cher za E!News otkrila kako ona i Edwards kombiniraju posao i zadovoljstvo radeći zajedno na muzici za njen nadolazeći album.

-Neke od pjesama mi je dao Alexander, tako da sam prilično uzbuđena zbog toga. On je producent i pisac i radi sve, tako da sam sretna zbog toga – izjavila je.

Nejasno je koliko brzo nakon toga su pjevačica i producent prekinuli. Cher od marta nije aktivna ni na Twitteru ni na Instagramu, a prekid nije javno komentirala.

Pročitajte još