Ko je sin Nine Morić koji ju je optužio za krađu 50 hiljada eura: Ima 19 godina, proživio je pakao

Piše: L. K. P.

Nina Morić ponovo proživljava porodičnu dramu, a ovaj put je bivši suprug i sin optužuju za navodnu pljačku 50 hiljada eura, pišu italijanski mediji

Kako piše talijanski portal Il Mattino, Nina Morić (49) u sve je lošijim odnosima s bivšim suprugom Fabrizijom Coronom (46), a u sve se upleo i njihov sin Carlos Maria Corona (19).

Carlos je svjedok krađe koju je bivša manekenka navodno počinila u stanu bivšeg supruga.

– Gospođa Morić ušla je pokrivenog lica, zazvonila na portafon, ukrala 10 eura iz Carlosovog novčanika, ukrala mi je karticu te u jednom trenutku otišla u sobu jer je znala da se tamo nalazi novac tvrtke, 50 hiljada eura u gotovini. Uzela ih je i otišla taksijem. Pred očima sina je opljačkala kuću bivšeg supruga. Naš sin Carlos bio je svjedok – napisao je Fabrizio na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Moric (@nina__moric)

Navode Fabrizia potvrdio je i Carlos, koji se oglasio na društvenim mrežama i napao majku. Profil je u međuvremenu obrisao.

– Majka mi je prijetila da će me tužiti zbog (istinitih) izjava o krađi koju je počinila pred mojim očima. Očito joj je bilo draže 50 hiljada eura od ljubavi prema sinu – napisao je 19-godišnjak kojeg život dosad nije mazio zbog burnog odnosa njegovih roditelja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Moric (@nina__moric)

Nakon njihovog razvoda 2014. godine krenula je teška bitka bivših supružnika za starateljstvo nad sinom, a Carlos je na kraju pripao ocu.

Optužbi i blaćenja, kao i iznošenja prljavog veša, nije nedostajalo s obje strane. U međuvremenu je Nina izjavila kako jedino dijete smije vidjeti samo u kontroliranim uslovima, iako se o njemu tada brinula njegova baka, Fabrizijeva majka, dok je on bio u zatvoru zbog ucjene poznatih ljudi. Također, ranije je optužila bivšeg supruga da je ‘oteo njihovog sina’ i da ga iskorištava kako bi opet došao u centar medijske pažnje.

Podsjetimo, Ninina drama počela je u aprilu 2015., kad se posvađala s majkom Vrankom.

Inače, Carlos je krenuo Nininim stopama, te se počeo baviti modelingom, a tijelo je isklesao u kućnoj teretani, kako je sam istaknuo, jer često vježba s ocem.

Pročitajte još