Karleuša o stravičnoj tragediji u Beogradu: Neka ovo bude opomena u kakvom svijetu živimo

Piše: Selma Bošković

Foto: Instagram @karleusastar

U Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru u Beogradu jutros oko 8 sati došlo je do pucnjave. Pucao je 14 godišnji učenik. Prema pisanju srbijanskih medija, ubijen je zaštitar i najmanje osmero učenika. Dječak koji je pucao u školi je uhapšen.

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša na društvenim mrežama oglasila se nakon velike tragedija i svima poručila važnu poruku.

-Crni dan za Srbiju. Nezapamćena tragedija. Stradala su naša djeca. Od ruke dijeteta. Dijete je ubilo osmoro djece, a ima i onih kojima se bore za život. Dijete je uzelo pištolj od oca i uz spisak za odstrel krenulo u osnovnu školu. Dijete nije promašilo. Dijete je ubijalo mirno i hladno, započela je Jelena.

-Dijete je bilo odličan đak i iz dobre porodice. Dijete nije pokazalo milost. Neka ovo bude opomena u kakvom svijetu živimo i kako ovo suludo vrijeme utiče na naše nejake. Nasilje kojima se djeca bombarduju iz svih medija, iz svih životnih struktura uzelo je danak. Ovo je opomena za sve nas, dodala je Jelena.

-Saučešće porodicama djece koja su izgubila život, neka im Univerzum da snagu u ovoj tragediji… i ako postoji neka pravda, da sva djeca koja se bore za život u ovom momentu prežive kao i njihova nastavnica.

Pročitajte još