Ovo je tajna vitke linije Nataše Bekvalac: Pjevačica u rekordnom roku smršala 10 kilograma

Piše: Selma Bošković

Osim izuzetnog pjevačkog talenta i brojnih hitova, Nataša Bekvalac važi za jednu od najljepših dama s regionalne estradne scene. Ponosno nosi nadimak Novosadska barbika.

Foto: Instagram @bekvalceva

Pjevačica redovno privlači pažnju atraktivnim izgledom, a jednom prilikom je otkrila tajnu vitke linije.

Izbacila sam pecivo, krompir, soju, pasulj, boraniju, testeninu, grašak, pirinač, grickalice, slatkiše i sokove. Voće sam jela samo nedeljom. Tako sam uspela da skinem višak kilograma za kratko vreme – kaže Nataša.

– Smjela sam da jedem sve vrste mesa, samo nisam smjela pretjerano masno. Čak sam jela jaja na sve načine, mliječne proizvode, ali nisam pretjerivala sa kačkavaljem i feta-sirom. Svježe povrće sam unosla u neograničenim količinama. Najviše sam jela kupus, zelenu salatu, krastavac, karfiol, brokoli, luk i paradajz, kao i orašaste plodove. Dnevno sam pila po dvije i po litre vode – izjavila je Nataša, a prenosi Telegraf.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

– Prvih šest dana u sedmici sam jela sve, od salate do mesa, a sedmog dana za doručak i ručak namirnice sa “zabranjene liste” poput tjestenine, krompira i pirinča. Slatkiše nikako ne. A kad bi mi se prijeo neki desert, uzela bih kašiku meda ili integralni keks. Poslije sedmog dana sve iz početka i tako do željenih rezultata – kaže pjevačica.

– Vježbam pet puta sedmično po 45 minuta. Dan mi počinje doručkom sa kćerkama Hanom i Katjom. Potom ih odvezem u školu i vrtić, pa odem na trening. Kada fizička aktivnost postane dio vašeg dana, prestane da vam bude teško i mrsko da vježbate. Nisam od onih koji to vole, ali kada vidim šta mi vježbanje donosi, ne samo fizički, već i psihički, i ne razmišljam o preskakanju treninga – iskrena je pjevačica.

Pročitajte još