Prije nekoliko godina donirala je bubreg Seleni Gomez, a sada je više ne prati ni na Instagramu

Piše: L. K. P.

Francia Raisa prije nekoliko je godina donirala bubreg Seleni Gomez, a sad je više ne prati ni na Instagramu. TMZ joj se javio s pitanjem jesu li njih dvije još prijateljice, a glumica je izbjegavala dati konkretan odgovor.

– Nedjelja je jako zabavna, to je dan za odmor. Ja sam Francia i družim se sa svojim psom, odgovorila je. Kada joj je novinar ponovio pitanje, izjavila je: “Dobar je dan, vani je baš lijepo. Bila sam na snijegu prošle sedmice, a sada je vrijeme za L.A.”

Odgovorila je i na pitanje o donaciji bubrega. “Definitivno bih ponovo razgovarala s nekim o donaciji organa i procesu i tome slično. Učinila sam to nekoliko puta, to očito nije nešto što promoviram”, opisala je pa dodala:

“Znaš, nekidan sam bila u kinu sa svojom prijateljicom Lily i neko mi je prišao i rekao: ‘Hej, moja prijateljica je ona s kojom si prije nekoliko godina razgovarala o donaciji bubrega i zaista ti je zahvalna.'”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Francia Raísa (@franciaraisa)

Inače, Gomez u 95 minuta dugom dokumentarcu My Mind And Me nije ni spomenula Raisu. Kad je to Francia uvrijeđeno prokomentirala na društvenim mrežama, Selena joj je sarkastično poručila da joj je žao jer nije spomenula sve i jednu osobu koju poznaje.

Njen je oštri odgovor razljutio javnost. “‘Svaka osoba koju poznajem.’ Hm, a što je s JEDNOM osobom koja ti je doslovno dala dio svog tijela?” napisala je jedna osoba na Redditu, a mnogi su se korisnici složili s njom.

Podsjećamo, Selena Gomez je u septembru 2017. godine na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se mogu vidjeti ona i Francia Raisa kako se drže za ruke u bolničkim krevetima dok se pripremaju za operaciju.

Pročitajte još