Pet dana do spektakla u Skenderiji, kakvo iznenađenje priprema Dženan Lončarević

Piše: Azra

Ostalo je još pet dana do velikog koncerta Dženana Lončarevića u sarajevskoj Skenderiji i sve je manje karata za ovaj odlični muzički događaj.

Popularni pjevač u petak će se družiti sa novinarima na press-konferenciji koja će biti održana u 15 sati u restoranu Toplik u Istočnom Sarajevu.

– Dženan cijelu karijeru ima odličnu saradnju sa novinarima i ovo će biti prilika da se svima zahvali na nesebičnoj podršci koju su mu pružali kroz cijelu karijeru, a posebno za predstojeći koncert. Dženan uvijek pripremi neko iznenađenje, pa će tako biti i u petak. Kada je u pitanju koncert, sve je već sada spremno za pravi muzički spektakl, a, kako smo prošle sedmice otkrili, specijalni gosti bit će Peđa Medenica i Dado Polumenta. Veliku zahvalnost dugujemo svim našim sponzorima, a posebno BH Telecomu i restoranu Toplik koji će nas sve ugostiti u petak – poručuju organizatori koncerta Dženana Lončarevića u sarajevskoj Skenderiji.

Svi zainteresirani ulaznice mogu kupiti putem platforme kupikartu.ba, kao i na platou Skenderije i na biletarnici BKC-a. Karte za parter koštaju 15 KM, za zapadnu tribinu 20 KM i VIP backstage 50 KM.

Pročitajte još