Muž drhti pred njom: ‘Žena bez kompleksa’ Mirka Federer bila je zaručena za bogatog Arapa kad je upoznala Rogera

Piše: Azra

Mirka Federer najpoznatija je kao žena jednog od najuspješnijih tenisača svijeta, Rogera Federera. Mnogi govore da je ona puno više od žene bogatog sportaša te da zapravo on svoj uspjeh duguje njoj.

Foto: Instagram @mirkafedererfanpage

Samozatajna gospođa Federer zapravo se zove Miroslava Vavrinec te je s roditeljima emigrirala iz Slovačke kada je bila dijete. Ona se kao i suprug, dugi niz godina bavila tenisom, a počela je igrati na nagovor Martine Navratilove. Proglašena je i najutjecajnijom ženom Švicarske.

Njezin najveći uspjeh bio je 76. mjesto na svijetu i to 2001., a samo godinu dana prije toga upoznala je svoju srodnu dušu Rogera na Olimpijskim igrama u Sydneyju.

Najveća zanimljivost jest ta da je Mirka u trenutku kada je upoznala Rogera bila zaručena za bogatog Arapa. No, ipak je završila u tenisačevom zagrljaju.

Kada su uplovili u vezu, Roger nije znao da je ona zaručena. No, ona je shvatila da se jako zaljubila pa je odlučila brzo prekinuti zaruke.

Mirka se prestala baviti tenisom 2002. godine zbog ozljede stopala.

Podsjetimo, par se zakleo na vječnu ljubav 2009. godine na intimnoj ceremoniji u Baselu. Danas imaju četvero djece. Nažalost, Mirka je često bila na meti osuda zbog svog izgleda u kupaćem kostimu kada su je paparazzi fotografirali na odmoru. Nikada nije komentirala opaske na račun kilaže pa je dobila epitet ‘žene bez kompleksa’.

 

Izvor: story.hr 

(S.B.)

Pročitajte još