Zvali su je “plastična”: Priyanka Chopra iskreno o operaciji zbog koje je pala u depresiju

Piše: L. K. P.

Holivudska i bolivudska zvijezda Priyanka Chopra Jonas, osim filmskim i televizijskim ulogama osvaja i izgledom, zahvaljujući kojem je i osvojila titulu Miss svijeta 2000. godine. No, glumica je otkrila kako je njen izgled svojevremeno ozbiljno došao u pitanje, u tolikoj mjeri da je zbog loših rezultata plastične operacije pala u „duboku depresiju”, kako je rekla.

Sada 40-godišnja glumica prije dvadesetak godina odlučila je, naime, operacijom ukloniti polipe u nosu, no procedura je krenula u pogrešnom smjeru i Priyanka je nakon nje izgledala gotovo neprepoznatljivo.

– To se stvarno događalo i moje je lice izgledalo potpuno drugačije. Pala sam u duboku, duboku depresiju, iskreno je rekla glumica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa)

Kao da to nije bilo dovoljno, zbog promijenjenog izgleda počela je gubiti uloge, otpustili su je iz nekoliko filmskih projekata, a fanovi su joj dali okrutan nadimak „plastična Chopra”.

Bila je prestravljena svime što se događalo, no njen ju je otac, liječnik, uspio uvjeriti da se podvrgne korektivnom zahvatu.

– Bojala sam se, ali on je rekao da će biti u operacijskoj dvorani sa mnom i da će me držati za ruku. Otac mi je pomogao da sve to prebrodim i vratim samopouzdanje, ispričala je u jednom intervjuu.

Srećom, u susret joj je izašao filmski redatelj Anil Sharma koji joj je pomogao da se vrati pred kamere tempom koji joj je odgovarao u vrijeme kad su gotovo svi u Bollywoodu bili protiv nje. Ponudio joj je prvo sporedne uloge, kako bi stekla sigurnost pred kamerama, a nakon što je svladala taj korak uspješno se vratila glavnim ulogama.

Pročitajte još