Vječna djevojčica Sanja Doležal otkrila gdje i s kim je proslavila okrugli rođendan

Piše: L. K. P.

Sanja Doležal nedavno je obilježila najtužniju godišnjicu te se prisjetila svog pokojnog supruga Nenada Šarića s kojim je provela 19 godina, a koji je preminuo u maju 2012. godine.

Ipak, maj Sanji nosi i lijepe dane pa je tako 9. maja proslavila svoj 60. rođendan i to u Amsterdamu odakle se javila s nizom fotografija na kojima pozira vesela i nasmijana te kojima je ponovo opravdala svoj nadimak vječne djevojčice.

– Čaroban Amsterdam! Idealan za proslaviti rođendan uz svoje najmilije, napisala je uz fotografije.

Sanja je nedavno otkrila koja je tajna njenog mladolikog izgleda.

– Ne mogu reći da nešto specijalno radim. Osim redovne higijene i kremica, ne preskupih, redovno skidam šminku svaku večer, umivam se hladnom vodom,… Voljela bih ići na neke tretmane, tipa masaže, ali malo sam lijena i baš ne stignem vremenski i to mi je žao, rekla je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Dolezal (@sanjadolezal)

Kada je riječ o plastičnim operacijama i estetskim zahvatima Sanja je iskrena:

„Nisam nikakve zahvate radila za sada, ali s obzirom na moje godine pretpostavljam da ni neću. Pobornik sam prirodnog starenja i mislim da se od 60 godina ne može očekivati da izgledam kao da mi je 20. Ono što mogu je biti njegovana u svakim godinama.“

Za kraj je imala savjet za sve žene…

– Stvarno u svijetu, ali i kod nas imamo primjere prirodno prekrasnih žena i u visokim godinama na kojima se vide godine, ali apsolutno to dostojanstveno nose. Mislim da se to nekakvo zadovoljstvo i prihvaćanje same sebe, itekako vidi, zaključila je Sanja.

Pročitajte još