Dijelile su najveće i najznačajnije modne piste, a i danas ih veže snažno prijateljstvo

Piše: L. K. P.

Cindy Crawford, Helena Christensen i Christy Turlington objavile su zajedničku fotografiju na Instagramu i još jednom su pokazale da njihova ljepota zaista ne blijedi. Prijateljice su zbližile i svoju djecu, a Kaia Gerber otkrila je da zajedno stvaraju vrijedne uspomene.

Osamdesete su bile razdoblje u kojem naslovnice nisu krasili oni s najvećim brojem pratilaca na Instagramu, već one djevojke koje su smatrane najljepšima i najženstvenijima. Njihove su bile sve modne piste i počasna mjesta na revijama, a o njihovoj ljepoti i danas se priča. Cindy Crawford, Helena Christensen i Christy Turlington dijelile su najveće i najznačajnije modne piste, a i danas ih veže snažno prijateljstvo.

Tri ljepotice okupile su se i proslavile svoje prijateljstvo, a druženju su se pridružila i njihova djeca. Lijepa je to priča o dugogodišnjem prijateljstvu koje je izdržalo razne karijerne izazove u nemilosrdnom svijetu modelinga.

– Doživotna prijateljstva. Toliko sam zahvalna na ovim ženama, volim ih i našu djecu puno, napisala je Christensen podijelivši galeriju fotografija s druženja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Helena (@helenachristensen)

Poznati trojac pozirao je u zagrljaju, a gledatelji fotografija složit će se da ne znaju koju ljepoticu bi prvu pogledali: toliko različite, a prekrasne na svoj način.

Uslijedile su i fotografije njihove djece, koja su se upoznala preko poznatih mama, a danas također dijele lijepo prijateljstvo: 23-godišnji Mingus Lucien Reedus, sin Helene Christensen, našao se u društvu Kaie Gerber i Grace Burns, 19-godišnje kćerke Christy Turlington.

Zanimljivo je napomenuti kako je ovo troje odlučilo krenuti stopama svojih roditelja pa su svi već učestvovali u raznim modnim kampanjama. Kaia Gerber već ima ostvarenu modnu karijeru te ju se smatra it djevojkom čiji stil kopiraju mnoge njezine vršnjakinje, no i 23-godišnjak na vrlo je interesantnom karijernom putu. Godine 2018. nosio je reviju Calvin Klein, a 2021. krasio je naslovnicu ‘Vogue Hommes’.

Ovako zanimljivu galeriju fotografija komentirala je još jedna zvijezda devedesetih!

-Toliko volim ovo!! Nikad nisam bila član ove grupe ali sam vas sve voljela od samog početka….. a sada iz blizine, blizine života. Zahvalna sam na svemu, napisala je Brooke Shields, a Claudia Schiffer u komentarima je ostavila tri emotikona crvenih srca.

Pročitajte još