Otkriveni detalji rođendanske proslave koju je Meghan Markle organizirala Archieju

Piše: L. K. P.

Iako se dugo raspravljano hoće li se Meghan Markle pridružiti suprugu Harryju u Londonu i pridružiti se velikoj svečanoj krunidbi kralja Charlesa III i kraljice supruge Camille, bivša je glumica odlučila ne doći. Taj je dan provela u Kaliforniji slaveći jedan puno bitniji dan, za njene pojmove bitnog.

Šestog maja kada je bila održana krunidba bio je i rođendan malenog princa Archieja, a majka Meghan taj dan nipošto nije htjela zasjeniti krunidbom.

Taj dan Meghan je pripremila rođendansku zabavu svom prvorođenom sinu, a na rođendan su bili pozvani njegova baka Doria Ragland te Meghanini školski kolege i ostali prijatelji (među kojima je i Victoria Jackson) koji su se okupili u njihovoj vili u Montecitu.

Na skromnoj rođendanskoj zabavi Archie je uživao u torti od limuna koju je Meghan napravila koristeći voće iz vlastitog vrta, ali i u društvu mlađe sestre Lilibet koja u lipnju puni dvije godine.

Princ Harry odmah nakon krunidbe u Westminsterskoj opatiji požurio je u zračnu luku odakle je komercijalnim letom putovao za Kaliforniju. Brižni otac tako je ispoštovao i roditeljsku dužnost, ali i dužnost djeteta da podrži oca na tako velik dan.

Pročitajte još