Treba vam promjena: Frizure zbog kojih će se svi okretati za vama

Piše: Azra

Ljeto je vrijeme kada smo svi spremniji da rizikujemo, u karijeri, ljubavi, a treba nam i neka promjena, da li je to promena imidža ili nečeg drugog nije važno. Kod nas žena na tapetu je često kosa.

Poznati frizeri su izjavili da su u trendu na modnim revijama kraće frizure i bob varijante, ali i da to nije dovoljno, potrebno je malo začina na jednostavan bob.

Raščupani bob je jedna od inspirativnih frizura za ovo ljeto, na njega možete dodati i nekoliko pramenova koji će ovu frizuru učiniti još interesantnijom, a sigurno će prozivesti WOW efekat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Camerini Balham Hill (@camerinisalon)

Za artsi momenat, možete se odlučiti na potpuno ravan kraći bob sa šiškama. On je za baš hrabre, najbolje je ako imate naglašene crte lica krupne oči i usne.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by df hair studio 1 (@dfhairstudio1)

Postoje i opcije za duže varijante kose, koje vašu frizuru mogu učiniti bombastičnom. Takva je frizura Emili Ratajkovski, koja ima dosta slojeva i razbarušene šiške.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

U posljednje vrijeme je jako popularan i skroz ravan bob srednje dužine, potencijalno zalizan iza ušiju koji je popularizovala Hejli Biber. Ovaj bob izgleda fantastično i odaje energiju snažne poslovne žene.

Izvor: glossy.espreso.rs

(S.B.)

Pročitajte još