Sat Jovane Joksimović vrijedan 14.000 eura izazvao polemiku na mrežama

Piše: Selma Bošković

Voditeljica Jovana Joksimović jedna je od najstilizovanijih dama sa javne scene, sve što obuče odlično joj stoji, međutim sada je jedan detalj koji je ponijela privukao posebnu pažnju.

Foto: Instagram @jjovanajoksimovic

Naime, fotografija na kojoj je skupocjeni sat, Jovane Joksimović u prvom planu, podigla je veliku prašinu na društvenoj mreži Instagram.

Naviknuti da voditeljica veoma vodi računa o detaljima, poštovaoci poznate dame nisu se posebno iznenadili kada su na njenoj ruci ugledali luksuzni aksesoar, međutim bilo je i onih koji smatraju da je za sat Jovane Joksimović cijena previsoka, te se brzinom svjetlosti povela polemika na tu temu.

U pitanju je sat marke “Rolex”, model “Datejust” napravljen u kombinaciji čelika i žutog zlata čija cijena iznosi 14 hiljada eura.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pogledaj na Sat (@pogledaj_na_sat)

Bezel na satu je nazubljen, a brojčanik srebrne boje sa dijamantskim časovnim indeksima.

Voditeljica se odlučila za oyster narukvicu, a iako je bilo onih koji su iznijeli mišljenje da je za ovaj modni dodatak ona izdvojila ogromnu sumu, većina se složila da je napravila pravi potez, da je sat Jovane Joksimović oličenje elegancije, te da na njenoj ruci naprosto blista.

Izvor: cdm.me

(S.B.)

Pročitajte još