Sylvester Stallone nakon otkazanog razvoda sa suprugom proživljava novu sreću: Svijetu pokazali kako žive u četiri zida

Piše: L. K. P.

Sylvester Stallone i njegova supruga Jennifer u četvrtak su uveličali premijeru svog novog reality show-a, a to je jedno od njihovih značajnijih pojavljivanja nakon što su odlučili povući odluku o razvodu braka. Pridružile su im se i njihove kćerke Sistine, Sophia i Scarlet koje također glume u projektu „Porodica Stallone“ koji će se od 17. maja prikazivati na Paramount+.

Dinamični duo koji je u braku od 1997. godine pozirao je pred kamerama u šaljivim pozama u kojima je Jennifer oponašala gestu kako guši svog supruga. Njihova nasmiješena lica pokazala da su odlučili dati još jednu priliku svom braku nakon što su izgladili probleme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone)

Najnoviji projekt dat će gledaocima uvid u porodicu Stallone te njihovu porodičnu dinamiku.

Projekt je prilika da se predstave i njegove lijepe kćerke koje su svoju karijeru već predstavile na društvenim mrežama, a Sophia i Sistine već su i pokrenule podcast zahvaljujući tome što su pridobile gomilu fanova zahvaljujući ocu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophia Stallone (@sophiastallone)

Za premijeru najnovijeg projekta Sylvester i njegova supruga čak su se uskladili i u outfitima! Oboje su odjenuli tamnu odjeću: dok je Jennifer odjenula elegantnu haljinu na preklop, glumačka zvijezda odlučila se za crni džemper, hlače i sako.

 

Pročitajte još