Otkriven pravi razlog zašto je propao brak Brucea Willisa i Demi Moore

Piše: L. K. P.

 

Demi Moore i Bruce Willis bili su u braku 13 godina, a konačno je otkriveno šta je pravi razlog njihovog razvoda, koji se dogodio 2000. godine, nikada ga nisu željeli pretjerano da komenatišu. Ipak, jedno nisu mogi da prevaziđu.

Holivudski glumci bili su u braku od 1987. do 2000. godine i sada su sjajni prijatelji, ali u vrijeme razvoda to nije bilo tako.

Kada se par upoznao, Demi je u to vrijeme bila veća zvijezda od njega, ali je tvrdila da je Bruce kontrolisao i da je želio da ona zanemari karijeru kako bi se posvetila djeci i njemu.

Želio je da ostane kod kuće i bude majka sa punim radnim vremenom, govoreći:

– Ovo nikada neće uspjeti ako budeš radila!

Uprkos njegovim željama, Demi je dobila nekoliko ponuda i ponovo je počela da radi. Napisala je u knjizi da je bila izmučena – da je on bio previše „naporan“ i da je kontrolisao, a ona je bila „buntovnica koja se nije dala“.

U isto vrijeme, rekla je da je on želio da bude slobodan i da radi šta želi, iako je u braku.

Bruce joj je otežavao, insistirajući da ne mogu i da rade i da budu roditelji. Demi je pokušala to da izvede odvodeći svoju kćerku na set filma i stalno prilagođavajući svoj raspored kako bi se prilagodila rasporedu svog muža.

Bruceova karijera je zatim krenula uzlaznom putanjom i vremenom par je provodio sve manje vremena zajedno i 1998. godine su objavili da se rastaju. Brus je odlučio da više ne želi da bude u takvom braku. Nije mogao da podnese pažnju koju je dobijala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bruce Willis (@brucewillisbw)

U tom periodu glumica je priznala da je sumnjala je da joj je suprug odan.

– Želio je porodicu, ali je takođe žudio za uzbuđenjem. U suštini, htio je da radi šta je htio. Imao je 36 godina, ubacite u sve to slavnu ličnost i novac. Matematika je jednostavna.

A šta god je želio, uključivalo je i odlazak u krevet sa drugim ženama. Barem je tako sumnjala Demi Moore. Mislila je da je Bruce vara sa January Jones.

Godine su prošle, a razvod su preboljeli. Vremenom su postali sjajni prijatelji i ne razdavajaju se.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti