Dijagnostikovana joj teška bolest, bila u vojsci pa zaludjela svijet: Lijepa predstavnica Izraela nije imala lak život

Piše: Azra

Foto: Instagram @noakirel

22-izraelska pjevačica Noa Kirel brzo je stekla laskavu titulu najzgodnije predstavnice na Eurosongu i privukla veliku pažnju. Usprkos mladim godinama, Noa je puno toga već postigla pa tako nije poznata samo kao pjevačica već kao voditeljica, glumica, tekstopisac i pjevačica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Noa Kirel (@noakirel)

Svoju debitantsku pjesmu izdala je već s 14 godina, a s 18 je potpisala ugovor s Atlantic Recordsom, a 2020. je dobila nagradu za najboljeg izraelskog izvođača na MTV Europe Music Awards.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Noa Kirel (@noakirel)

Međutim, lijepoj i talentiranoj Noi nije sve išlo lako, niti joj je život bio med i mlijeko. Još dok je bila mala beba imala je velikih zdravstvenih problema, a sa samo dva mjeseca dijagnosticirana joj je teška bolest bubrega.

Inače, roditelji su joj nadjenuli ime Noya, no nakon što se razboljela, rabin im je predložio da joj promijene ime u Noa (što na hebrejskom znači pokret) i u šali ‘prorekao’ da će biti plesačica. Iako joj se zdravlje popravilo, Noa ima samo jedan funkcionalan bubreg jer joj se drugi zbog bakterijske infekcije nikad nije razvio.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Noa Kirel (@noakirel)

Još jedna zanimljivost vezana za ovu ljepoticu je i da se 2020. pridružila izraelskoj vojsci i da je služila u vojnom bendu. Odslužila je obaveznu dvogodišnju službu i 14. veljače prošle godine je časno otpuštena iz službe.

Od oktobra 2021. u vezi je s izraelskim modelom i glumcem Tomerom Hacohenom.

Izvor: story.hr 

(S.B.)

Pročitajte još