Koga ljubi Loreen: Na poklon dobila luksuzno imanje, dane provode cijepajući drva i vozeći traktor

Piše: Azra

Švedska pjevačica Loreen (39) drugi je put osvojila prvo mjesto na Eurosongu. Ove godine napravila je to s pjesmom Tattoo, dok je 2012. godine oduševila žiri pjesmom Euphoria. Loreen je time ispisala historiju jer do sada je samo Irac Johnny Logan uspio dva puta slaviti, a ona je sada izjednačila rekord.

Foto: Instagram @loreenofficial

Loreen je izgrlila svoj tim u green roomu, a među onima koji su doputovali iz Švedske da joj pruže podršku bio je njen emotivni partner Čarli Ljung.

Jedna od najpoznatijih pjevačica Europe nikada nije pričala mnogo o svom privatnom životu, a poznato je da je ranije bila u vezi s pobjednikom švedskog izdanja takmičenja “Idol” Danijelom Lindstromom, s kojim je živjela u Sodermalmu i koji joj je posvetio čitav jedan mučki album.

Godinama nakon ove ljubavi, Loreen se 2017. deklarisala kao biseksualka, a potom je 2021. priznala da ima dečka.
Kako su švedski mediji potom otkrili, njen novi partner je ugledni fotograf Čarli Ljung, koji stoji iza njenih najljepših portreta proteklih godina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOREEN (@loreenofficial)

– Čarli Ljung i Loreen zajedno su nekoliko godina – pisao je True News. – Švedska pjevačica je o vezi progovorila 2021, a Ljung ju je često fotografisao na festivalima i koncertima. Par već neko vrijeme živi zajedno u kući u Stokholmu, a nije poznato imaju li djecu.

Loreen je vrlo tajnovita kada je u pitanju njena privatnost, ali je sa Čarlijem viđena više puta u javnosti. Sudeći po švedskim medijima, eurovizijska pobjednica kuje planove za budućnost daleko od gradske vreve, a u jednom intervjuu za Elle pričala je da sa svojim dečkom povremeno živi i na Gotlandu, švedskom ostrvu u Baltiku.

– Želimo da ljudi mogu da dođu i dobiju utočište. Zaista uživam u selu, ova žena cijepa drva, puni peć i vozi traktor noseći Bottega cipele i Prada naočare – rekla je Loreen.

Kako je svojevremeno pisao Expressen, pjevačica je na sjevernom Gotlandu dobila imanje vrijedno više od četiri miliona kruna, kao poklon od Ljungovog oca. Roditelji njenog dečka su, inače, vrlo imućni, a na Gotlandu imaju ogromno parče zemlje na kom se nalaze hotel, restoran i marina, a već neko vrijeme porodica planira da Čarli i Loren preuzmu brigu o ovom poslu.

Prema pisanju švedskih medija, polovina ovog imanja poklonjena je Loreen.

 

Izvor: glossy.espreso.rs

(S.B.)

Pročitajte još