Meghan i Harry prvi put u javnosti nakon krunidbe Charlesa: Krije li vojvotkinja trudnički trbuščić

Piše: L. K. P.

Princ Harry i Meghan Markle pojavili su se prvi put u javnosti nakon krunidbe britanskog kralja Charlesa III i kraljice Camille. Poznati par nikad nije bio sretniji, makar ne javno. Otkriveni su i detalji modnog dizajna vojvotkinje od Sussexa. A komentira se i da je ona navodno ponovo u drugom stanju.

Meghan Markle i princ Harry posjetili su sushi bar Montesito u Santa Barbari prije nekoliko dana. Ovaj ugostiteljski objekt ima Michelinovu zvjezdicu, a obrok po osobi iznosi 165 dolara, piše Daily Mail.

Restoran se nalazi u blizini kuće vojvotkinje i vojvode of Sussexa koji su bili u pratnji osiguranja.

Harry je nedavno prisustvovao krunidbi svog oca u Westminsterskoj opatiji, noseći svečano odijelo modne marke “Dior” i četiri počasne medalje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meghan And Harry (@meghanandharry1)

Istog dana kada je bila krunidba Charlesa III i Camille, sin princa Harryja i Meghan Markle slavio je četvrti rođendan, a poznati par ima i kćerku.

Harry je na događaju u Londonu bio suzdržan, a stručnjaci za govor tijela kažu i veoma nervozan, ali i tužan. U Kaliforniji nije skidao osmijeh s lica, dok je bio pored Meghan Markle. Princ se pojavio u sportsko- elegantnom izdanju, dok je vojvotkinja od Sussexa bila u haljini Heidi Merrick’s čija je cijena 475 dolara ili 434 eura.

Nosila je torbu brenda Cesta Collective, model iz nove kolekcije koji košta 462 dolara odnosno 422 eura. Cijena njenog stajlinga je 1459 eura, podatak koji će biti zanimljiv ljubiteljima mode.

Foto: TMZ

Ovih dana komentira se i da je Meghan Markle navodno ponovno u drugom stanju. Međutim, nema službene potvrde toga, takve pretpostavke pokrenule su slike s planinarenja kad je primijećen neobičan detalj na njenom struku.

Dok neki misle da se radi o specijalnom pojasu, drugi dodaju da se ispod majice nazirao “trbuh”. Megan je tog dana nosila narukvicu koju joj je ranije poklonio britanski dvor što je ocijenjeno kao njena podrška Charlesu III.

Pročitajte još