Ko je muškarac s kojim je Charlize Theron uhvaćena u romantičnoj šetnji

Piše: L. K. P.

Foto: Instagram @charlizeafrica

Posljednjih dana Charlize Theron ne krije sreću. Osim što radi na globalnoj promociji pretposljednjeg filma iz hit franšize ‘Brzi i žestoki’, 47-godišnja holivudska ljepotica sretna je i na privatnom planu.

Paparazzi su je snimili u romantičnoj šetnji Los Angelesom, tačnije kvartom Los Feliz, gdje je otišla na večeru s atraktivnim muškarcem. Riječ je o manekenu Alexu Dimitrijevicu, kojeg je čvrsto držala za ruku i razgovarala s njim.

Foto: dailymail.co.uk

Kao što se može vidjeti na fotografijama koje je objavio Daily Mail, Charlize Theron bila je odjevena casual, u vestu boje kestena i široke kaki hlače u kombinaciji sa smeđim sandalama, a sve je zaokružila crnom Diorovom torbicom. Uz nju je hodao Dimitrijevic u žutoj košulji s printom tigra, a sve u kombinaciji s trapericama.

Kako se može vidjeti na stranicama modne agencije Next Models, Alex Dimitrijevic njihov je model koji je do sada snimio kampanje za Malbon Golf, AG Green Label, The Elder Statesman i Combo Boxing, a 2017. snimao je i za GAP.

Prije Dimitrijevica, Theron je bila u vezama sa Seanom Pennom, Craigom Bierkom, Stephenom Jenkinson, Stuartom Townsendom i Gabrielom Aubryjem. Slavna glumica majka je dvije kćerke, 11-godišnje Jackson i sedmogodišnje August.

Pročitajte još