Voljeni James Bond proslavio 70 rođendan: Najslađe poljupce dobio od dvije najvažnije žene

Piše: L. K. P.

Pierce Brosnan proslavio je 70. rođendan, a obilježio ga je u društvu dvije najvažnije žena u svom životu, supruge Keely Shaye Smith i majke Mary May Smith, koje je poveo na slavljenički ručak u omiljeni im restoran Nobu u Malibuu.

Za mnoge, upravo je Pierce Brosnan najdraži tajni agent na svijetu, a za Keely Shaye Smith, on je najbolji suprug.

Odjevena u crne tajice i jaknu, nasmijana Mary May Smith držala je za ruku svog voljenog sina jedinca dok su ulazilil u omiljeni im restoran Nobu na rođendanski ručak.

A odmah uz nju bila je i njezina snaha, Keely Shaye Smith, koja je s legendarnim glumcem već 20 godina u braku, a njihova ljubavna priča jedna je od najljepših u Hollywoodu.

Naravno da su ih paparazzi dočekali ispred restorana i snimili svaki njihov korak, no slavljeniku to nije niti najmanje smetalo. Dapače, kada je sa suprugom ulazio u automobil koji ih je čekao ispred restorana, za fotografiju ju je i strastveno poljubio.

Inače, Keely Shaye Smithe je i na svom Instagram profilu obilježila suprugov rođendan fotografijom koju je sama snimila i uz koju je napisala: ‘Sretan ti rođendan dragi moj. Želim ti blagoslovljeno, izdašno i prepuno pustolovina novo putovanje oko sunca. Nije važno koliko imate godina, već koliko ste hrabri u životu. Volim te svim srcem!’

Pročitajte još