Zašto Nataši iz crvenog tima najteže pada boravak u Survivoru

Piše: L. K. P.

Jednu od najljepših učesnica popularnog takmičarskog showa Survivora koji se emitira u našoj zemlji na Novoj BH, Novosađanku Natašu Kondić, kod kuće čekaju dvije kćerke. Iako se trudi da o njima ne govori mnogo, jer joj to teško pada, takmičarka crvenog tima se prisjetila početka braka i teških trenutaka, kada je njen suprug zbog posla bio odsutan.

– Muž i ja smo se upoznali mladi. Od samog starta smo oboje znali da je to to i da će ljubav samo da raste. Ostala sam trudna sa 24 godine, nismo bili spremni, niti smo željeli da se to tada desi. Međutim, kada smo zajedno otišli na ultrazvuk i vidjeli našu stariju ćerku, on je plakao i tada smo odlučili da rodim, otkrila je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natasa Kondic (@natasa.kondic09)

Njoj je boravak u Survivoru definitivno najteže pao.

– Ostavila sam ga sa njih dvije, spakovala se i otišla u Survivor. Nije mi to bilo lako jer su obje veoma vezane za mene. On mi je samo rekao ‘Nataša, tu sam ja, idi i opusti se malo’. Taj jedan period koji sam prošla sama sa kćerkicama mi je baš težak jer nemaš vremena za sebe. Razmišljaš samo kako da im se posvetiš i da im pružiš vrijeme, jer ja kao mala pamtim tu posvećenost mojih roditelja. Kada su bile u vrtiću, radila sam više poslova da bih im sve priuštila, muž je slao novac, a ja sam morala i da nadoknadim njegovo mjesto jer je starija kćerka baš patila. Ona je više vezana za oca, nego za mene i ona je baš patila. U jednom trenutku nisam znala više šta i kako, rekla je Nataša kroz suze.

Nataša je trenutno jedina takmičarka koja je majka.

Pročitajte još