Pogledajte Jelenu Perčin bez trunke šminke: Svi hvale njeno mladoliko lice

Piše: L. K. P.

Glumica Jelena Perčin iznenadila je svoje pratioce na Instagramu novim objavama gdje inače nije pretjerano aktivna. Počastila se kozmetičkim tretmanom s kojeg je odlučila pokazati kako to izgleda. Na prvoj fotografiji pozira s maskom na licu, a druga je privukla više pažnje.

Na njoj ju se može vidjeti bez trunke šminke, odnosno nakon tretmana. Njeni prijatelji i fanovi su je, očekivano, odmah zasuli komplimentima, komentirajući kako je prava prirodna ljepotica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @perjelka

Glumica je ranije otkrila da ima ‘izuzetno osjetljivu kožu koja s godinama zahtijeva sve više brige, pažnje i njege’ te da je oduvijek vodila računa o svojoj koži. Ne samo radi prirode svog posla koji zbog puno šminke, kamera i reflektora traži da se o njoj posebno brine, nego i radi zdravlja. Kad dođe proljeće nosi manje šminke.

Podsjetimo, nedavno je nastupala u pjevačkom takmičenju ‘Zvijezde pjevaju’ uz mentora Bojan Jambrošića. Početkom godine potvrdila je da se razvodi od kolege Momčila Otaševića za kojeg se udala 2018. Iste godine dobili su kćerku Mašu, a krajem novembra 2020. i sina Jakšu.

Pročitajte još