Nova prva dama Crne Gore: Zablistala na inauguraciji tri mjeseca nakon poroda, haljina u boji koja prolazi

Piše: L. K. P.

Novi predsjednik Crne Gore Jakov Milatović jučer je preuzeo dužnost i prisegnuo.

Na inauguraciji je bila većina čelnika susjednih zemalja. Na svečanosti je bio i dosadašnji predsjednik Crne Gore Milo Đukanović. No, pažnju fotografa privukla je nova prva dama Crne Gore, Milena Milatović.

Tokom kampanje i izbora, uz Milatovića je čvrsto stajala njegova supruga Milena. Brojni regionalni mediji raspisali su se o novoj prvoj dami Crne Gore koja je prije četiri mjeseca rodila treće dijete. Milena Milatović je direktorica finansija i ekonomskih poslova u Crnogorskom elektroprenosnom sistemu. Mjesto je dobila dok je njin suprug bio ministar.

Bračni par Milatović ima troje djece, a njihova najmlađa kćerka Ana rođena je sredinom februara ove godine. Milatovići imaju dvoje starije djece, Saru i Davida. Na Milatovićevom Instagramu može se naći nekoliko porodičnih fotografija i snimki, a Milena je prilično samozatajna i na Instagramu ne objavljuje često.

Ona se pojavila u neboplavoj haljivi. Uz visoku kragnu i kroj koji prati liniju tijela, te se blago širi, poseban detalj njenog outfita je veliki cvijet ispod lijevog ramena.

Milena je kosu uvila u nisku elegantnu punđu i imala je diskretne viseće naušnice, a obula je bež štikle.

Ovaj izbor Milene Milatović podsjetio je mnoge na kultni outfit Melanije Trump koja je takođe za inauguraciju svog supruga, na dan kad je Donald postao predsjednik SAD, bila u bebi plavom.

Ona je tada nosila komplet Ralph Loren od kašmira o kojem je cijeli svijet pričao.

Zanimljivo je da tu boju voli i bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović. Kada je jednom prilikom ugostila izraelskog predsjednika, ona je izabrala svjetloplavi komplet, gotovo identičan onom koji je nosila Melanija.

Pročitajte još