Jeff Bezos zaprosio bivšu ljubavnicu: Lauren se pohvalila velikim dijamantom

Piše: L. K. P.

Osnivač Amazona Jeff Bezos (59) zaručio se s djevojkom Lauren Sanchez (53), piše britanski Daily Mail. Lauren je sudbonosno ‘da’ rekla na Bezosovoj luksuznoj jahti, a paparazzi su ubrzo ‘uhvatili’ ogroman prsten na njenoj ruci.

Lauren je bivša televizijska voditeljica, a ona i milijarder službeno su zajedno od 2019., od kada su oboje prekinuli dugogodišnje brakove. Ona i Jeff su dugo bili ljubavnici, a onda su procurile njihove lascivne poruke, pa su se oboje rastali od svojih partnera koji su se međusobno poznavali, pa čak i družili, čime je izdaja bila još gora.

Bezos je prije Lauren bio 25 godina u braku sa spisateljicom MacKenzie Scott, a iste godine su se razveli.

Često vrijeme provode na njegovoj luksuznoj jahti i uživaju na otocima, a zajedno su se posvetili aktivizmu za očuvanje okoliša.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jeff Bezos (@jeffbezos)

Osim što je dugogodišnja televizijska voditeljica, Lauren je pilotkinja te je učestvovala na snimanju filma ‘Dunkirk’.

Prema posljednjim informacijama, njeno se bogatstvo procjenjuje na 55 milijardi dolara i treća je najbogatija žena svijeta, a časopis Forbes proglasio je najmoćnijom ženom svijeta.

– Želim biti u helikopteru cijelo vrijeme – rekla je jednom prilikom.

– Život može biti tako kaotičan s toliko toga. Podignite se i nalazite se u energetskom prostoru u kojem nitko drugi nije. Djeluje smirujuće. Kad sam gore, potpuno sam zadovoljna – dodala je Lauren koja se često nađe na meti kritika.

Ona je drastično promijenila izgled od ljubavnih početaka s jednim od najbogatijih ljudi na svijetu, a mnogi smatraju kako je pretjerala s plastičnim operacijama, te je uspoređuju s voštanom figurom.

Pročitajte još