Ko je novi dečko Dua Lipe kojeg njeni fanovi ne odobravaju

Piše: L. K. P.

Pjevačica Dua Lipa predstavila je svijetu svog novog odabranika, a filmski festival na jugu Francuske bio je savršena romantična kulisa koju je odabrala za taj veliki trenutak. Pjevačica sada javno ljubi markantnog Francuza duge brade, no njeni fanovi nisu zadovoljni njenim izborom.

Riječ je o Romainu Gavrasu, 41-godišnjem francuskom reditelju koji svojom markantnom pojavom svakako privlači pažnju. Privukao je i pažnju bivšeg dečka popularne pjevačice koji je na društvenim mrežama napisao da se suzdržava od toga da ga pronađe i ubije, što zvuči vrlo uznemiravajuće i opasno.

Gavras i Dua Lipa prvi put su bili u istom društvu na afterpartyju BAFTA-e u februaru 2023, a mjesec dana nakon zajedno su stigli na reviju Saint Laurenta na Pariškoj sedmici mode. Njihov službeni debi ipak se dogodio u Cannesu na premijeri filma ‘Kralj Alžira’, gdje su potvrdili da su u sretnoj vezi.

Četrdesetjednogodišnji Francuz bavi se režijom, a posebno je poznat po svom radu na muzičkim videima. Sarađivao je na MIA-inom spotu ‘Bad Girls’ i na spotu Kanyea Westa ‘No Church in the Wild’. Njegova majka je novinarka i producentica Michele Ray-Gavras, a otac Oskarom nagrađeni redatelj Costa Gavras.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Ovo nije prvi put da Francuz pokazuje sklonost prema pjevačicama jer je nedavno bio i u vezi s Ritom Orom.

Dua Lipa još nije komentirala svoju novu vezu, ali je podijelila zajedničke fotografije na Instagramu. Fotografije sretnog para nisu dočekane s odobravanjem, a njezini pratitelji iskazali su veliko nezadovoljstvo.

-Treba mu bolja frizura. Ne volim kad žena uloži trud da izgleda nevjerojatno, a dečko se ne trudi, napisala je jedna pratiteljica, dok je druga komentirala da čak i njezin otac izgleda bolje od Romaina.

Međutim, mnogi su se složili da je Romain pravi odrasli muškarac kakav joj i treba nakon propale veze s umjetnikom Anwarom Hadidom.

Pročitajte još