Spajsice se okupljaju nakon 11 godina: Pripremaju iznenađenje za fanove

Piše: L. K. P.

Mel B najavila je okupljanje grupe „Spice Girls“. Detalje projekta na kojemu rade nije otkrila, ali kaže da će se okupiti sve djevojke, uključujući i Victoriju Beckham, potvrdila je Mel B za „The Sun“.

Ovo će biti njihovo prvo okupljanje u posljednjih 11 godina, od njihove kultne izvedbe na ceremoniji zatvaranja Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine. Beckham se nije željela pridružiti kolegicama na njihovoj turneji po Velikoj Britaniji 2019. godine. Tada je rekla da je previše zauzeta svojim brendom odjeće.

No Mel sada kaže da je Victoria pristala ponovo stati za mikrofon.

-Moja teorija je da će se nešto dogoditi ako to dovoljno puta ponovim. Planiramo objaviti izjavu. Što je u pitanju, ne mogu sada reći jer upravo finaliziramo posljednje dogovore oko toga šta ćemo raditi zajedno, svih pet Spajsica. Mogu reći samo da će to biti nešto što će se stvarno svidjeti fanovima, kaže Mel B.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Spice Girls (@spicegirls)

Na pitanje kako su Victoriju nagovorili da se vrati, rekla je:

“Nije stvar u tome da je uvjere. Mislim, uvijek smo mi nekako bile u kontaktu. Nije da ne razgovaramo. Imamo grupni chat na WhatsAppu.”

Mel kaže da je Victoria posljednjih godina stvarno bila zauzeta svojom modnom linijom te da je bila podrška svom suprugu Davidu Beckhamu i njegovoj karijeri. Naravno, tu su, kaže, i obaveze oko djece.

-Samo je potrebno pronaći pravo vrijeme, kaže Mel.

Iako Mel nije htjela još otkrivati detalje, britanski mediji nagađaju da je riječ o koncert u Glastonburyju.

Pročitajte još