Kćerka Monice Bellucci i Vincenta Cassela osvojila je svjetske modne piste, a sada kreće u glumačke vode

Piše: L. K. P.

Osamnaestogodišnja Deva Cassel, kćerka po mnogima najljepše glumice, Monice Bellucci i njenog bivšeg supruga, francuskog glumca Vincenta Cassela, džeparac zarađuje manekenstvom i modelingom, a uskoro kreće i stopama svojih roditelja.

Ljepotu je naslijedila od majke, a prvi posao dobila je sa samo četrnaest godina i to za modni dvojac Dolce&Gabbana. Tada je bila zaštitno lice njihovog parfema, a ovih dana u centru Rima za njih snima modnu kampanjuKao manekenka osvojila je i svjetske modne piste, a sada kreće u glumačke vode. Najavljeno je da će se pojaviti u italijanskoj seriji ‘‘Gepard‘‘ koja će se emitirati na Netflixu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Deva Cassel (@d.casseluxxi)

Radi se o seriji inspiriranoj italijanskim filmskim klasikom reditelja Luchina Viscontija koji je 1963. osvojio Zlatnog lava, povijesnoj sagi u kojoj su glumili Claudia Cardinale, Alain Delon i Burt Lancaster. Deva će glumiti Angelicu Sedaru koju je utjelovila Claudia Cardinale, mladu ženu iz srednje klase koja postaje katalizator društvenog previranja u epu od šest epizoda smještenom u pozadini društvene revolucije na Siciliji 1860-ih.

Bit će to sigurno veliki zalogaj za manekenku koja ne bježi od profesionalnog nasljeđa svojih roditelja.

– Za sada ne planiram ništa studirati – tek sam završila srednju školu. Trenutno sam posvećena modelingu, kao i dramskoj radionici koju pohađam. Ne bih imala ništa protiv toga da se okušam u glumi. Mislim da bih zapravo prilično uživala u tome, ali znam da je to teška profesija čije usavršavanje zahtijeva puno vremena i puno osobnog ulaganja. Jako cijenim činjenicu da me roditelji nikada nisu tjerali da glumim. Uvijek su mi govorili da mogu biti što god poželim kad odrastem, zbog čega sam bila vrlo otvorena u različitim domenama, rekla je prije nekoliko mjeseci u razgovoru za magazin Glass, ne otkrivši da je već dobila svoj prvi veliki glumački angažman.

Otkrila je kako voli kuhati, slikati, svirati, ponekad se i osamiti, ali ipak najviše uživa u društvu svog dečka italijanskog manekena Luce Salandre.

Pročitajte još