Kako je Angelina Jolie još jednom zabila nož u leđa Bradu Pittu

Piše: L. K. P.

Angelina Jolie i Brad Pitt kao jedne od najvećih glumačkih zvijezda zajedno su sagradili pravo carstvo i osnovali porodicu, no njihovim razvodom carstvo je izgubilo temelje, a lijepa porodična priča pretvorila se u bitku za starateljstvo nad djecom. Iako su se rastali 2016. godine, njihova bitka još uvijek traje. Koliko burno je njihova ljubav počela, toliko burno je i završila.

Prema pravnim dokumentima do kojih je došao Page Six, Brad Pitt tvrdi da su se bivši supružnici dogovorili da nikada neće prodati svoj dio imanja u Francuskoj, nikada bez odobrenja onog drugog. Imanje se nalazi na južnom dijelu Francuske, a tamo imaju velike vinograde iz kojih se proizvode cijenjena vina. Posebno je cijenjen rose, koji je nedavno proglašen kao najpoželjnije vino provansalskih vinograda.

Brad Pitt sada tvrdi da je Jolie tajno planirala prodati svoj dio njihovog imanja u Francuskoj, a sve kako bi mu se osvetila usred njihove gorke bitke oko starateljstva.

Iako su se o podjeli imovine dogovorili, glumac je u ljeto 2021. saznao da mu je bivša supruga radila iza leđa. Naime, tada je saznao da je glumica prodala svojih 50 posto udjela ruskom oligarhu, a sve zbog nepovoljne odluke o starateljstvu kojom je roditeljima dodijeljeno zajedničko starateljstvo nad njihovo šestero djece.

– Njena odluka da prekine pregovore s Pittom bila je namjerna i izgovorena. Kao što će se pokazati na suđenju, Jolieni postupci bili su nezakoniti, ozbiljno i namjerno su oštetili Pitta, a ona se nepravedno obogatila, stoji u dokumentu podnesenom Vrhovnom sudu Los Angelesa.

Također, Pitt vjeruje da je njegova bivša supruga s razlogom odabrala moćnog Rusa koji ima veze s Vladimirom Putinom, jer je znala da bi to bilo loše za posao.

Pročitajte još