Šta znamo o troje Pacinove djece: U 83. ponovo će mijenjati pelene

Piše: L. K. P.

Al Pacino (83) i 29-godišnja Noor Afallah do rođenja prvog djeteta broje veoma sitno. Atraktivna brineta u osmom je mjescu trudnoće, a holivudskoj je zvijezdi navodno isprva krila trudnoću, budući da je nisu planirali.

I dok će Noor ovo biti prvo dijete, Al Pacino već ima iskustva s mijenjanjem pelena, iako je to bilo zaista davno. Holivudska zvijezda, koja se nikad nije ženila, iz dvije bivše veze ima troje djece. Evo što znamo o njegovim nasljednicima.

Holivudski glumac je s profesoricom glume Jan Tarrant 1989. godine dobio prvo dijete – kćerku Julie Marie, koja je, baš poput svojih roditelja, i sama krenula u filmsku industriju. Julie Marie ima diplomu sa Filmske akademije u New Yorku, a radi i u dvije producentske kuće – Poverty Row Entertainment i Tiny Apples.

Godine 2001. Al Pacino dobio je blizance Antona Jamesa i Oliviju s glumicom Beverly D’Angelo.

Inače, ranije ovog mjeseca Beverly D’Angelo je na Instagramu progovorila o svojoj vezi s Alom Pacinom, otkrivši da su se upoznali prije 27 godina, a iako odavno nisu zajedno, i dalje su bliski i povezani.

„Živjeli smo zajedno sedam godina, dobili dvoje djece, prekinuli, ali smo nastavili postojano putovati kao suroditelji i podijelili svoje živote s dubljom vrstom intimnosti, iskrenosti i prihvaćanja nego što bi ‘tradicionalna’ veza dopustila.“

Pročitajte još