Zašto je Senidah naljutila Severinu: Odbila duet s njom, zajednički saradnik ni kriv ni dužan platio cijenu

Piše: L. K. P.

Senida Hajdarpašić, poznata kao Senidah, odbila je da snimi duet sa Severinom. Severina je navodno željela na sljedeći album da uvrsti i duet sa Senidom, ali ju je ona odbila. Severina se navodno zbog toga jako naljutila pa je zajedničkom saradniku zabranila rad sa Senidom.

Naime, hrvatska pjevačica je na sve načine pokušavala doći do Senide. Nakon što je saznala da jedan od njenih saradnika radi na novim projektima sa Senidom, pozvala ga je i zatražila da je poveže s njom te da predloži duet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Senidah (@senida_h)

On je to i učinio, a Senida je odbila prijedlog rekavši da je njen novi album već spreman i da saradnja s koleginicom iz Hrvatske ne bi donijela ništa pozitivno njenom novom projektu i ugledu.

Saradnik je potom prenio Senidin stav Severini koja se zbog toga razljutila. Naime, ona je kazala kako bi Senidah trebala da joj bude zahvalna što je uopšte poželjela da snimi duet s njom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Saradnik je rekao Severini da ne može utjecati na Senidine odluke, ona je njemu rekla da izabere s kim će nastaviti saradnju.

Pročitajte još