Kako zaboravljeni balkon pretvoriti u mjesto za uživanje

Piše: L. K. P.

Bilo da živite u stanu ili u kući, balkoni su često nepravedno zanemareni prostori u našim domovima. Donosimo ideje kako da ovoga proljeća i ljeta svoj balkon pretvorite u mjesto na kojem ćete voljeti boraviti, odmarati se, družiti i uživati.

I mali balkon lako se može pretvoriti u kutak za odmor i uživanje. Ukrasite ga balkonskim cvijećem koje će ga obogatiti najljepšim bojama, postavite drvene, metalne ili pletene stolce ili naslonjač, dodajte stolić i vaša mala oaza je gotova.

I izborom namještaja balkon možete učiniti još življim i ljepšim ako uzmete onaj u boji, poput ružičaste, plave i narančaste, a ne zaboravite ni na ukrasne jastučiće za stolce koji će vrijeme provedeno na balkonu učiniti još ugodnijim.

Naravno, sigurno nećete pogriješiti ni ako izaberete balkonski namještaj u bijeloj ili natur boji, koji, ovisno o dizajnu, može izgledati elegantno i vrlo moderno, klasično ili retro.

Pronađite inspiraciju za uređenje balkona na kojem ćete voljeti ispijati jutarnju kafu i provoditi proljetne i ljetne večeri u društvu porodice, prijatelja ili dobre knjige.

Pročitajte još