Malo ko vjeruje da je ova žena rodila petero djece: Danas uživa u majčinstvu, a zbog jedne operacije mogla je izgubiti život

Piše: L. K. P.

Manekenka i reality zvijezda Danielle Lloyd na odmoru je u Dubaiju gdje je itekako pomela svu konkurenciju pokraj bazena u jednom hotelu.

Danielle je svoju vitku figuru izložila u lila kupaćem kostimu, a paparazzi su je uhvatili dok se mazala zaštitnom kremom i sunčala na ležaljci. Njihovo prisustvo nije joj smetalo pa im je uputila i par osmijeha, a kad vidite tijelo ove ljepotice malo ko bi rekao da ona ima 39 godina i da je rodila čak petero djece.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Official Danielle Lloyd (@missdlloyd)

Inače, Danielle je bivša Miss Engleske za koju je bila izabrana 2004., a dvije godine kasnije ponovo se prijavila na izbor za Miss Velike Britanije te i tamo pobijedila. Mnogi su je zapamtili i nakon što je 2006. godine gola pozirala za Playboy.

U svojoj karijeri bila je i u Celebrity Big Brotheru, a trenutno je u drugom braku. 2019. godine vjenčala se za Michaela O’Neilla, a od 2012. do 2014. godine bila je udana za Jamieja O’Haru. S njim ima sinove Harryja, Georgea i Archieja, a u drugom braku dobila je sina Ronnieja i kćerkicu Autumn Rose.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Official Danielle Lloyd (@missdlloyd)

Danielle se u prošlosti borila s depresijom, ali sada je zahvalna jer se iz ovih problema izvukla. Još jedan trenutak u kojem je bila jako loše bila je i operacija grudi kad su se stvari zakomplicirale te je umalo i umrla na kirurškom stolu.

– Imala sam dosta problema s operacijama u prošlosti, posebno sa svojim grudima. Skoro sam umrla tokom operacije i bilo mi je jednostavno užasno, ispričala je u jednom intervjuu.

Pročitajte još