Pogledajte novi Messijev dom u Miamiju: Kupio stan u koji će moći doći s automobilom u liftu

Piše: L. K. P.

Jedan od ponajboljih svjetskih igrača, Argentinac Lionel Messi, nakon isteka ugovora s francuskim Paris Saint-Germainom, karijeru nastavlja na američkom kontinentu gdje je potpisao ugovor s Inter Miamijem, klubom u vlasništvu Davida Beckhama.

Kako se vijest raširila brzinom munje, tako je klubu neviđeno porasla popularnost – na društvenim mrežama pratilo ga je manje od milijun ljudi, a danas više od sedam milijuna. Naravno, porasla je cijena karata za utakmice pa tako su donedavno koštale tridesetak dolara, a sada kod preprodavača koštaju deset puta više.

Messi je već pronašao i mjesto u kojem će saviti ‘gnijezdo‘ sa suprugom Antonellom i troje djece, Thiagom, Mateom i Cirom, a radi se o luksuznom apartmanu na dva sprata u otmjenom Porsche Design Toweru na plaži Sunny Isles u Miamiju.

Pod markom istoimenog njemačkog proizvođača automobila, zgrada se može pohvaliti s tri lifta za automobile koji stanovnicima omogućuju parkiranje vozila u ostakljenom prostoru na istom spratu kao i njihov apartman opremljen naravno, najsavremenijim aparatima i tehnikom.

Ovaj sofisticirani stambeni neboder esencija je luksuznog življenja, ima 132 stambene jedinice od 250 do 500 četvornih metara s balkonima i pogledom na ocean, privatni restoran, privatno kino, ogroman bazen, najsuvremeniji spa i fitness centar, sobu za zabavu, virtualni golf teren, lounge bar…

Messi je svoj apartman u ovom luksuznom zdanju platio za njega sitnih 7,1 miliona dolara, a s obzirom na to da će u Miamiju po sezoni dobivati nevjerovatnih 50 miliona dolara, kako se priča, dobiti će udio od prijenosa utakmica od internetskog gigant Apple-a.

– Da mi je bitan novac, otišao bih u Saudijsku Arabiju. To mi se činilo kao puno novaca, ali moja odluka je donesena zbog porodice, a ne zbog novca.‘‘ – rekao je “skromni” sedmerostruki osvajač Zlatne lopte nakon potpisivanja ugovora s Miamijem koji mu je osigurao status najplaćenijeg nogometaša američke lige.

 

Pročitajte još