Djevojka sa krilima otkrila čega se najviše bojala nakon rođenja bebe

Piše: L. K. P.

Dejana Bačko poznatija kao „Djevojka sa krilima“ početkom godine postala je majka i ne prestaje da oduševljava region. Rođena je bez ruku, a odavno je odabrala borbu kao model ponašanja i postala predmet divljenja mnogih.

Kćerkica je dobila ime Lara koje potiče iz grčkog jezika i znači pobjeda.

Dejanin suprug Marko Nežić najveća joj je podrška u odgajanju bebe, ali veliki dio posla oko svoje nasljednice ona vješto uspijeva i sama da postigne uprkos svom hendikepu.

Novopečena mama mnogima je inspiracija i primjer kako se uz jaku volju sve može, a video na TikTok-u gdje je pokazala kako njeguje kćerkicu istopio je srca mnogih pratioca.

@marko_dejana This was my biggest fear at start 🙈 Do not limit yourself ❤️🚀🔥 #parents #parenting #family #kids #love #children #baby #education #momlife #parenthood #mom #motherhood #dad #teachers #school #parentingtips #learning #students #familytime #mother #maman #child #dadlife #babies #babyboy #life #happy #covid #parent #babygirl ♬ original sound – Marko I Dejana

Naime, Dejana je objavila video u opisu koga je stajalo:

“Ovo je bio moj najveći strah”, na kome se vidi kako diže bebu iz kreveca, priprema obroke i hrani je, pa je prenosi sa jednog mjesta na drugo.

“Dižem bebu iz kreveta, iako sam bez ruku”, napisala je Dejana Bačko i oduševila hljade ljudi.

“Super žena, superheroj”, “Veliko poštovanje”, “Naklon do poda”, “Ti si čudo, svaka ti čast”, samo su neki od pohvala upućenih Dejani.

Inače, osim što je šampionka u paratekvondou, Dejana Bačko je i slikarka, a takođe se bavi i streličarstvom. Iako je rođena bez ruku, to je ne sprječava u obavljanju svakodnevnih obaveza, a sa svojim pratiocima kojih je preko 200 000, često dijeli svakodnevne aktivnosti, kao i omiljene hobije.

 

Pročitajte još