Brigitte Macron ne brine za kritike: Obožavam minice, ni u 70. ih se ne želim odreći

Piše: L. K. P.

Supruga francuskog predsjednika Emmanuela Macrona (45), Brigitte Macron (70) često pokazuje noge u kratkim suknjama i haljinama, koje izgledaju odlično čak i na pragu osmog desetljeća.

Svoju je prepoznatljivu kombinaciju nosila i prilikom posjeta muzeju Louvre. Crnu suknju do iznad koljena iskombinirala je sa crnim štiklama i sakoom iste boje te zlatnim detaljima.

Ona i suprug bili su na izložbi ‘Napulj u Parizu’, koja je nastala u saradnji slavnog pariškog muzeja s muzejom grada Napulja.

Svoj prepoznatljivi stil odijevanja nosi još od prvog pojavljivanja u javnosti, a čine ga čiste linije, neutralne boje i bezvremenski krojevi. Najdraže su joj modne marke Dior i Yves Saint Laurent.

– Nosim suknje iznad koljena, a ne minice! Priznajem da sam voljela nositi minice kad sam bila mlađa, prijateljice i ja smo ih sakrivale u torbama kad bismo smo izlazile. Išle smo u krajnost, od prekratkih do predugih suknji, sve dok me jednog dana baka nije uhvatila u jednoj takvoj i rekla mi: ‘Moj bože, izgledaš kao neka baba.’ Nikad ih više nisam nosila – otkrila je prva dama francuske za magazin Elle prije nekoliko godina.

Pročitajte još