Jennifer Aniston otkrila tajnu savršenih trbušnih mišića

Piše: L. K. P.

Jennifer Aniston nedavno je u svojoj 54. godini pokazala ubojite trbušnjake. Ali, najbolje je u svemu što popularna „prijateljica” tvrdi da se ne treba polomiti za takve, može se reći, impresivne rezultate. Ona kaže da tajna leži u tome što je prigrlila novu metodu vježbanja, a sve je ovjekovječila i na Instagramu.

Za Jenniferino čvrsto tijelo, na kojem kao da nema ni grama viška, zaslužna je metoda vježbanja nazvana P.volve.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Utemeljena je na znanstvenim spoznajama te „kombinira funkcionalni fitness niskog intenziteta i opremu za vježbanje koja pojačava otpor, kako bi se postigli rezultati bolji nego tradicionalnim vježbanjem”, stoji u opisu. Namijenjena je oblikovanju, jačanju i obnavljanju tijela, može se vježbati i kod kuće, a sve što je za trening potrebno može se naručiti.

Aniston naziva P.volve jednim od svojih najdražih treninga, a okrenula mu se 2021., kad ju je mučila ozljeda leđa. Kako je rekla za People, vježbanje je važan dio njenog života i ako nije u stanju vježbati, tad jednostavno nije svoja.

– Moja prijateljica već je radila P.volve i nisam mogla ne primijetiti njenu potpunu transformaciju – fizičku i na energetskoj razini – a objasnila mi je i da je to funkcionalni fitness koji poštuje stanje u kojem je vaše tijelo i kod kojeg vaša trenutna ograničenja ne onemogućuju vježbanje. I sljedeće što znate je da ste odradili četiri treninga po 20 minuta, jer jednostavno želite nastaviti, opisala je Jennifer.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Objasnila je i da je njena današnja odlična forma dio veće „evolucije u wellnessu” kroz koju prolazi u svojim zrelijim godinama.

– Sve je u tome – unos kalorija, potrošnja kalorija, prehrana, ono čime hranite svoje tijelo. Nemojte jesti smeće. Dovoljno spavajte, pijte galone vode. Također si ostavite 20 posto za zabavu i poneki ‘grijeh‘ s hranom koju volite, dobro se zabavite i prepustite se dobrom osjećaju. Nisam bezgrešna, nemoguće je da baš nikada ne skrenem s puta i da nikada ne prekršim plan za wellness, jer volim uživati, iskreno je zaključila glumica.

 

Pročitajte još