Udala se Eminemova najstarija kćerka: Reper je posvojio i spasio iz pakla droge

Piše: L. K. P.

Eminemova najstarija kćerka Alaina Scott (30) udala se za svoga partnera Matta Moellera. Na svom Instagram profilu podijelila je fotke s vjenčanja na kojima se vidi kako je odabrala haljinu u obliku sirene, a na glavi je imala traku ukrašenu draguljima i dugi veo.

– 9. juna 2023. jednostavno je jedan od najboljih dana u mom životu, u ovom životu i u sljedećem, moja će duša uvijek pronaći tvoju, napisala je u opisu objave. Na vjenčanju joj se pridružila i njena sestra Hailie Jade, koja je bila jedna od djeveruša.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alaina Marie (@alainamariescott)

Inače, Alainu je Eminem posvojio 2002. Njena je biološka majka, pokojna Dawn Scott, sestra blizanka Eminemove bivše supruge Kimberly.

– Moja nećakinja dio je mog života otkako se rodila. Kim i ja se brinemo za nju od prvog dana, ispričao je reper jednom prilikom.

O Alaini su preuzeli brigu jer je njezina majka Dawn imala teških problema s ovisnostima. Osim nje, Eminem je posvojio i Whitney Mathers, djevojčicu koju je Kimberly dobila s drugim muškarcem. Eminemova najmlađa kćerka je 27-godišnja kćerka Hailie Jade.

Pročitajte još