Lejla Filipović oduševljava ljetnim kombinacijama u Turskoj: Otkrila je i kad se osjeća najljepšom

Piše: L. K. P.

Bivša Miss Hrvatske i supruga glumca i voditelja Tarika Filipovića ne prestaje oduševljavati svojim fotografijama na Instagramu. Još uvijek je u Istanbulu, a ondje privlači poglede uvijek chic outfitima.

Da Lejla Filipović ima istančan ukus za modu već znaju i ptice na grani, što jedo sad pokazala s mnoštvom svojih lookova, a Instagram supruge glumca i voditelja Tarika Filipovića, počeo se puniti ljetnim, lepršavijim kombinacijama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

Bivša misica se već godinama nalazi na listama najbolje odjevenih Hrvatica, a za Istanbul u kojem boravi već nekoliko dana je odabrala laganu, trendi, opuštenu ali i ženstvenu odjeću, a iz svake objave se vidi da ondje, gdje je već više puta bila, istinski uživa. Kad je riječ o godinama i fizičkog izgleda, ranije je izjavila da joj je cilj da dostojanstveno stari.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

Rekla je da je ‘najveća lekcija naučena u karijeri pred objektivima je paradoks kako se ženi ne oprašta starenje, ali ni pretjerano dobar izgled’. .

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

– Neću reći ono ujutro kad se probudim. Mislim da je to nekako neko unutarnje zadovoljstvo i čista kosa, volim to, kad imam čistu kosu odmah sam si lijepa. Mislim da je najbitnije da je osoba sretna iznutra i zadovoljna sa svojim životom i da se to nama ženama vidi na van, izjavila je svojevremeno u jednoj emisiji.

Pročitajte još