Ljubavna priča Nikoline Pišek i Vidoja Ristovića: Od filmske prosidbe i romantične svadbe u Monaku do tragičnog kraja

Piše: L. K. P.

Posljednjih dana Nikolina Pišek i otac Vidoja Ristovića, Vitor Ristović poznatiji kao Miša Grof, iznose obostrane teške reči na račun jedno drugog.

Voditeljica Nikolina Pišek i historičar umjetnosti i kolekcionar umjetničkih djela Vidoje su bili u braku od 2013. do 2022. godine, sve do smrti Ristovića 25. jula prošle godine.

Nikolina I Vidoje Ristović su tokom desetogodišnjeg dobili kćerku Unu Sofiju, a usljed teških riječi koje ovih dana kruže po medijima mnogi su zaboravili koliko lijepu ljubavnu priču su oni imali.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by vidojeristovic (@vidojeristovic)

Vidoje je Nikolinu prvo primjetio na televiziji, pošto je lijepa Hrvatica u tom periodu radila kao voditeljica na jednoj srbijanskoj televiziji.

Nikolina je tada zbog obaveza živjela malo u Beogradu, malo u Zagrebu. Njih dvoje su se, nakon što su se upoznali, prvo družili.

Bili su mjesecima samo prijatelji, međutim Vidoje je lijepim gestovima malo po malo uspio da osvoji srce lijepe Hrvatice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by vidojeristovic (@vidojeristovic)

Često joj je pripremao romantična iznenađenja i bio je veoma uporan. On je zanosnoj voditeljki često slao cvijeće kao znak pažnje, kao i torte u sobu u hotelu u kojoj je odsjedala kad je boravila u Beogradu.

Ubrzo nakon što su počeli svoju romansu, Vidoje je i zaprosio Nikolinu. To je uradio potpuno romantično, na jedan filmski način.

Dok su bili na večeri u jednom restoranu u prijestonici Srbije, Ristović je pred Pišek stavio prsten od bijelog zlata, a onda joj je prišao i na uho joj otpevao pjesmu Sandija Cenova “Žena budi mi ti”.

Nikolina je, naravno, pristala, a taj prsten je bio vrijedan oko 15.000 eura.

– Kad budeš spremna, stavi prsten na ruku – rekao joj je Vidoje tom prilikom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by vidojeristovic (@vidojeristovic)

Svadbeno veselje održano je na jednoj ekskluzivnoj lokaciji, a u pitanju je, ni manje ni više, nego Monako. To se desilo 3. septembra 2013. godine, a po pisanju medija Nikolina je tada nosila dijamantske naušnice Ristovićeve majke.

Nešto kasnije,oboje su uradili identičnu tetovažu. Oni su oslikali na svojoj koži datum kada su se zavoljeli, a to je bio 27. avgust 2012. godine.

Pročitajte još