Rihanna se udala u tajnosti: A$AP Rocky jednom rečenicom potaknuo šuškanja

Piše: L. K. P.

Rihannin dečko A$AP Rocky, s kojim pjevačica čeka drugo dijete, u srijedu je održao Spotify koncert na Festivalu Cannes Lions, a zbog jedne njegove rečenice fanovi su uvjereni kako se par vjenčao u tajnosti, piše Page Six.

– Želim posvetiti ovu pjesmu mojoj prekrasnoj supruzi u ovoj jebenoj dvorani, izjavio je reper na koncertu kojem je u VIP loži prisustvovala i trudna Rihanna. Pjevačica je na ovaj javni iskaz ljubavi reagirala osmijehom, a njegova izjava probudila je znatiželju fanova.

Američki medij kontaktirao je Rihannine i Rockyjeve predstavnike, no oni nisu htjeli odgovoriti na pitanje jesu li već oženjeni.

Podsjetimo, par je započeo vezu 2020., a dvije godine poslije objavili su da očekuju svoje prvo dijete. Dobili su sina čije su ime dugo čuvali u tajnosti, a u maju ove godine otkriveno je kako su ga nazvali RZA Athelston Mayers, u čast producentu i reperu RZA-u, jednom od članova kultne muzičke skupine Wu-Tang Clan.

Pjevačica je u  javnosti otkrila da je ponovno trudna kada je pokazala svoj trbuh tokom nastupa na poluvremenu Super Bowla.

Pročitajte još