Julia Roberts nakon 24 godine otkrila zašto je pokazala dlake ispod pazuha na premijeri filma

Piše: L. K. P.

Glumica Julia Roberts (55) pokazala je dlakave pazuhe na premijeri filma ‘Notting Hill’ davne 1999. godine. Mnogi su mislili kako je to izvela zbog nekih političkih razloga i da se to njenom tadašnjem suprugu Benjaminu Brettu sviđalo. Ipak, glumica je sada demantirala nagađanja pričom kako nije dobro procijenila dužinu rukava te da je zaboravila da će morati mahati.

– I na taj način sam otkrila jedan privatan detalj na sebi. Nije bila u pitanju nikakva politička poruka – rekla je Julia.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts)

Julia je mnogima najpoznatija po ulogama u filmovima ‘Zgodna žena’, ‘Ja u ljubav vjerujem’, ‘Moj dečko se ženi’, a već je 20 godina u braku sa snimateljem Danielom Moderom. Par se upoznao početkom 2000. godine, dok je Roberts snimala film ‘Meksikanac’ u kojem joj je partner bio Brad Pitt. Moder je bio snimatelj.

Za vrijeme snimanja filma ‘Meksikanac’ bila je u vezi s glumcem Benjaminom Brattom, a Moder u braku s vizažisticom Verom Steimberg, koja je radila na nizu holivudskih projekata. Brak im je bio u krizi, a mnogi su šuškali kako je Julia bila kriva za njegov raspad.

Pročitajte još