Vila na Bosforu mami uzdahe, a ovdje je Emina Jahović provodila vrijeme kada dođe u Novi Pazar

Piše: L. K. P.

Pjevačica Emina Jahović svoju sreću pronašla je pored turskog pevača Mustafe Sandala, s kojim je dobila dvoje dece, ali ta ljubav nije potrajala.

Nakon razvoda Emina je kupila sebi i sinovima novi dom sa prelijepim pogledom na Bosfor. Lukusuzno opremljena vila oduševila je ljude, a Emina se ne libi da često sa svojim pratiocima podijeli fotografije iz svog porodičnog doma.

Tako smo imali prilike da zavirimo u neke njegove dijelove, i ono što se moglo vidjeti zaista je impresivno. Ipak, mnoge interesuje kako izgleda porodični dom lijepe pjevačice u kojem boravi kada dođe u Srbiju.

Naime, srbijanski mediji su prije izvesnog vremena pisali baš o ovoj njenoj nekretnini.  Kako su naveli, pjevačica je, navodno, prodala porodičnu kuću u Novom Pazaru za vrtoglavih 760.000 eura.

Na mjestu na kojem je pjevačica imala kuću bit će ambasada Turske, a pomenuti prostor Emina je u prethodnih godinu dana rentirala i uzimala kiriju jer na porodičnom imanju nije provodila mnogo vremena.

– Emina i njen brat Mirsad Jahović dugo su iznajmljivali kuću u Pazaru turskom konzulatu jer su zbog obaveza rijetko u njoj boravili. Ona dugo živi u Turskoj, a i majka ne živi u Pazaru, već kod sina u Istanbulu, pa je skoro cijele godine plac prazan – ispričao je izvor blizak porodici, pa je dodao:

– Tako su sklopili dogovor s konzulatom da im rentiraju prostor, a na kraju su presjekli kad se pojavila ponuda da se vila proda da bi se tu smjestila turska ambasada. Turci su ponudili 760.000 eura, Emina je pristala, pa je plac sada u sređivanju za izgradnju ambasade – priča upućen izvor blizak Jahovićima.

– Kuća je na nekoliko spratova i ima prostorije koje mogu da se srede kao radni prostor. Plac je veliki, pa je tu konzulat imao sve što je potrebno za rad. Sada planiraju da ulože dodatni novac da bi se još sve sredilo, a kupci su vidjeli da je bolje da se prostor kupi i sredi nego da se iznajmljuje mjesečno za 2.000 eura – rekao je izvor.

Eminina majka navodno se prvo protivila odluci da Mirsad i njena kćerka prodaju imanje, ali su je ubijedili da je tako najbolje jer, u suprotnom, ničemu ne služi.

Inače, u novopazarskom naselju koje se još naziva i pazarsko Dedinje ima dosta luksuznih kuća, a na mjestu na kojem je pjevačica imala kuću imanja se prodaju najviše za 600.000 eura.

Kako izgleda njen porodični dom u Istanbulu pogledajte u nastavku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

Pročitajte još